logopic
 0 0 1 0 4 6 7 4

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Denevérpad - A gerincdoktor!

A Denevérpad olyan a mai igények szerint készült gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé számos, de generatív gerincelváltozás gyógyítását és kezelését. Hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható az aktuális nyújtási igény szerint.A Denevérpad porckorongsérvek, kopásos elváltozások és egyéb gerincpanaszok kezelésére kifejlesztett, szakmailag tesztelt elektromedikai eszköz, melynek lényege a nyújtás, amit maga a gravitáció végez. A kezelés mindvégig utcai ruhában, fekve történik. A nyújtás előtt a bokákat két fix ponton, a gravitációs ágy lábrészénél puha bokapántokkal rögzítjük. Mikor az illető kényelmesen elhelyezkedett, az ágyat a fej irányába, a vízszinteshez képest enyhén és fokozatosan megdöntjük. Körülbelül 1-2 percig ebben a pozícióban fekszik, miközben a test ösztönösen felkészül a nyújtásra. Ezt követően a gravitációs ágyat személyre szabottan a legideálisabb szögbe állítjuk. A legjobb eredményt úgy érjük el, ha ezen a ponton a padon fekvő személy csak a lazításra és teste visszajelzéseire figyel. Amennyiben szükséges, az ágy dőlésszögét korrigáljuk, kényelmét párnákkal, támaszokkal biztosítjuk. Ezt 10-15 perc panaszmentes pihenés követi. A Denevérpad rendszeres használata általános közérzetjavulást, fájdolmcsökkenést, a zsibbadás, égető érzés enyhülését, megszűnését eredményezheti.

Hogyan segít a gerincnyújtás?

A gerincpanaszok, fájdalmak megszüntetésére az egyik leghatékonyabb megoldás a gerincnyújtás. Megfelelő nyújtással megszüntethető a zsibbadás, az égető, fájó érzés. A gerinc izmai megnyúlnak, az ízületeit ért terhelés csökken, íve újra természetes helyzetbe kerül, a vérkeringés felfrissül.

A gerincnyújtás célja, hogy a kiboltosuló porckorongok által nyomás alatt lévő ideggyökök felszabaduljanak, a zsibbadás, égő érzés, fájdalom enyhüljön, a gerinc izmai nyúljanak, a gerinc ízületeit érő több évtizedes terhelés csökkenjen, a gerinc ívei a természetes helyzetbe kerüljenek, a vérkeringés, az agyi erek, a test felfrissüljön. A nyújtást a gravitáció végzi. Együtt – Ön az érzékeit, a kezelő a tapasztalatait használva – állítjuk be a nyújtás mértékét és pontosan azt a dőlésszöget, ahol a panaszai enyhülnek.



Megelőzés 
A gravitációs állványok forgalma soha nem látott méreteket öltött Magyarországon a Denevérpadnak köszönhetően. Korrekt eladási stratégiával, a megelőzés kérdésében, valóban kiemelt szerephez kell juttatni ezeket az eszközöket. A már beteg gerinc kezelésére viszont alkalmatlanok! Lelkiismeretes, hozzáértő terapeuta soha nem fogja őket gyógykezelésre ajánlani, akár mechanikus, akár motoros meghajtással rendelkeznek! Bármilyen profi egy konyhakés, nincs helye a műtőasztalon! Sok, önmagát fehér köpenybe öltöztető önjelölt „gyógyító” még arra sem veszi a fáradságot, hogy önállóan gondolkozzon! Gátlástalanul másolják, de csak üres ígéret szintjén a cikkeimből kiollózott gondolatokat, melyeknek gyakorlati kivitelezésére sem tapasztalat, sem megfelelő eszköz nem áll a rendelkezésükre! Kérem, hogy saját érdekükben alaposan tájékozódjanak, mielőtt döntenek, elvégre saját egészségük a tét!


Bujdák Attila    

Denevérpad kezelés Kecskemét Klapka u. 10/A sz. alatt. Bejelentkezés: +36 30 269 6591
Ellenjavallatok

Szív-keringési betegségek, magas vérnyomás, lázas állapot, tubercolosis (TBC), rosszindulatú daganat, nagyfokú varicositas (krónikus visszértágulat), fertőző betegségek, sclerosis multiplex, elmebetegségek, spondylosis (csigolyaív szakadás), spondylolisthesis (csigolyacsúszás), osteoporosis, (csontritkulás) főleg ha a csigolya kompressziós törése is igazolt, csigolyán előforduló daganat vagy metastasis (távoli áttét), akut radiculitis (ideggyökgyulladás), kizáródott porckorongsérv, csigolyatesteken és íveken végzett műtétek után, csigolya osteomyelitis (csontvelőgyulladás), csigolya tbc eseteiben.