logopic
 0 0 1 0 4 6 6 7

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Diéta program


Kedves Látogató!        Ajánlatunk mindenkinek szól.
Amit kínálunk az az egészségünk. Legyen akár 20-30-40-50 vagy akár 60 felett.
 Egészség Program az egész családnak!

SZERETNÉ JÓL ÉREZNI MAGÁT A BŐRÉBEN?

HOZZÁSEGÍTJÜK SZERVEZETÉT AZ OPTIMÁLIS MŰKÖDÉSHEZ!


Személyre szabott tanácsadás. Feltérképezzük teste gyenge pontjait.
Állapotfelmérés                 Jelentkezzen be egészség napi programunkra!
Alacsony Energiájú Lézerterápiás (LLLT), a Kis –és Nagyintenzitású Frekvenciaterápiás, illetve NLS (NonLinear diagnostic System) típusú biorezonanciás készülékek bemutatása és próbakezelések.


Hatásos diéta program éhezés nélkül!  Időben gondoljunk a bikini szezonra!

6000 Kecskemét, Klapka u. 10/A     Tel: 06 76 545 747        +36 30 316 2443

Sikeres fogyás, súly megtartás, fogyás éhezés nélkül, testi egészség!
A MEGOLDÁS BENNÜNK REJLIK, VÁLTOZTATNI KELL, A SZÉL NEM FÚJJA EL A KILÓKAT!


Az elhízás vagy túl sovány állapot oka, mind az emésztőrendszer rossz működésének köszönhető. Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen és táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely elgombásodáshoz, Candidiázishoz vezet.
Az elgombásodásért harminc gombafajta a felelős, éppen ezért elsősorban nem szabad biztosítani a feltételeket a gombák elszaporodásához, amely a következőkből áll:
•    olyan ételeket kell enni, amelyekben nem szaporodik a gomba
•    olyan ételeket kell fogyasztani, amelyek nem erjednek (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek), mivel cukor hatására a gombák toxinokat termelnek, ami megbénítja a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát. Nekilátnak szaporodni és az ételt bomlasztva, gázokat képeznek (puffadáshoz vezet)
•    segíteni kell a szervezet megtisztítását a savasító anyagoktól és a sejtközötti állományból kiüríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, biztosítva a feltételt a gombák és baktériumok szaporodásához.
•    immunrendszert megerősíteni

Az elsavasodásból adódó problémák a következők lehetnek:   allergia, asztma, ízületi gyulladás (kopás), porckorong problémák, kötőszöveti gyengeség, kötőhártya gyulladás, érelmeszesedés, szívritmuszavar, infarktus, magas vérnyomás, krónikus gyulladások (légúti, húgyúti, kismedencei, nőgyógyászati, fül-orr-gégészeti), gombás elváltozások, cukorbetegség, anyagcsere zavarok, depresszív állapotok, krónikus kimerültség, levertség, vagy memória zavarok, láz, ismeretlen eredetű hőemelkedések, kőképződés, gyomor- vagy bélnyálkahártya gyulladás esetleg irritáció, köszvény, hajhullás, egyes bőrbetegségek (ekcéma, akne, allergia, pikkelysömör), gyakori fejfájás, migrén zavarok, emésztési rendellenességek (hasmenés, puffadás, székrekedés), bizonyos fogászati problémák (fogínysorvadás).
Miért lép fel savasodás a szervezetben?
•    Az antibiotikumok tönkre teszik a bélflórát
•    A tartósító szerek kompatibilisek különböző nyomelemekkel, így sókat képeznek ahelyett, hogy a nyomelemek segítenék a szervezetünk működését. Némely sók a bélbolyhokon, némelyek a bél falában megakadnak, irritációt, gyulladást okozhatnak, így kedvező feltételt biztosítanak a gombák és baktériumok megtelepedésére. A bélfal gyulladása esetén vizenyő lép fel, és a vérellátás hiányos. Vannak sók, melyek bejutva a szervezetünkbe lerakódnak és elsavasítják.
•    Olyan ételeket eszünk, melyek savasak, rohadnak, erjednek (tej, tejtermékek, gyümölcsök, cukrok).
•    A különböző színezőanyagok is irritáló anyagok. Allergiát okozva a bélfalon gátolják a nemes flóra megtapadását.


HÍVJON, KEZDJE EL MINÉL HAMARABB HOGY JÓFORMÁBA HOZHASSUK!     
  Bejelentkezés: +36 30 316 2443