logopic
 0 0 1 0 4 8 6 6

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Jó ha tudjuk!

Sokan sokfélét hirdetnek. A valódi ,,GARANCIA” itt kezdődik.
HOGYAN VÁSÁROLJ?
Amikor ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ vásárlására adjuk a fejünket, fontos lenne jobban tájékozódni. Egy jó minőségű ruházatot vagy cipőt jobban megvizsgálunk, mint azt, hogy hogyan támogatjuk az egészségünk megőrzését.

 

 

Az emberek 80%-a reklámok sugallatára vásárol. Még a gyógyszertárak is forgalmaznak kifogásolható terméket. Az internetes hirdetéseknél sokszor nincs cégadat megadva, de annál inkább kecsegtető ígéretes szövegek a csodás gyógyulásokról. A vásárlói vélemények pedig kamu profilok.
Dr. Bíró Szabolcs VITAMINIPAR című könyvéből kiragadok egy-két gondolatot, valójában mi zajlik a háttérben:
,,Klasszikus” gyártói megtévesztés, hogy egy jól csengő ország nevét is beépítik a cég nevébe, és esetleg magát a céget is külföldön alapítják a hitelesség növelése céljából. Egy ,,svájci laboratórium” sok éves fejlesztése elvégre sokkal vonzóbb a fogyasztóknak. /Nemzeti cégtár/
Legyünk körültekintőbbek, hiszen az egészségünkről van szó. /cégjegyzék/cégbíróság/
Mire legyél kíváncsi?
 Cégadatok, a név, az adószám és a cégjegyzékszám megléte, valós és érvényes-e. Viták esetén fontos lesz számunkra.  Kötelező feltüntetni az internetes oldalakon. Olyat válassz, aki hosszú évek óta tevékenykedik.
Vannak-e minősítései /cégminősítés/.
   GMP (Good Manufacturing Practice), azaz a ˝jó gyártási gyakorlat˝ szerinti minősítést. A GMP egy nemzetközileg is egységesen elfogadott, megbízható és nyomonkövethető eljárásrend, amelyben a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében az alkalmazható leghatékonyabb irányelveket, gyártási műveleteket és ellenőrzési módszereket gyűjtik össze. Általában a gyógyszer- és élelmiszeriparban alkalmazzák. Az üzemek megfelelőségét az Európai Unióban a nemzeti szabályozó ügynökségek audit keretében minden évben ellenőrzik.
˝az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.
Ezek a minősítések Garanciát jelentenek a kimagasló termékminőségre. Magyarországon a gyártók, mindössze 5% rendelkezik ezzel a minősítéssel.
Azt mondod elég időigényes mindezeknek utána járni.
Akkor legalább az összetételét nézd meg. Sokan még ezt a fáradságot sem veszik és csodálkoznak, hogy hiába szedik ezt vagy azt a vitamint, mégis energiahiányban szenvednek, a gyerek is folyton beteg.
Már nem csak a gyerekeknek veszünk gumivitamint, de mi magunk is rászoktunk, mondván ,,olyan jó az íze,
ráadásul a gyerek is csak ezt eszi meg”.
Gélvitamin, folyékony vitamin, gumivitamin, szükséges hozzáadni adalékanyagot, hogy ezt az állagot megkapja.
Csak egy rövid gondolat a NÁTRIUM ALGINÁT-ról.
A gél- és gumivitaminban megtalálható, mert ettől lesz az állaga gumiszerű.  Az alginátok veszélytelennek számítanak. A szervezet nem veszi fel. Nagyobb mennyiségben gátolja a vas, a kálcium és más nyomelemek felvételét a táplálékokból.  E 400-405
Megtalálható még: Dzsem, lekvár, zselé (max. 10 g/kg)
Édességek (mennyiségi korlátozás nélkül) Joghurt (mennyiségi korlátozás nélkül) Fűszer készítmények, húskészítmények pácai és bevonatai (mennyiségi korlátozás nélkül)
A folyékony vitaminokban tartósítószer található, egyébként gyorsan megromlik.
Hadd zárjam a sort Dr. Bíró Szabolcs VITAMINIPAR könyvéből vett idézettel.
,,Egy étrendkiegészítő-gyártással foglalkozó cég vezetője mesélte nekem, hogy bekopogtatott hozzájuk egy Magyarországon állomásozó multinacionális vég, mert saját márkás multivitamint szeretett volna gyártatni. Az ilyenkor bevett szokás szerint közölték, hogy mi az a maximális ár, amit hajlandóak fizetni érte. Ez jelen esetben 100 Ft/doboz volt. A cégvezető furcsa pillantások közepette közölte, hogy ebből a papírdoboz és a műanyag flakon se jön ki, nemhogy a vitamin. Erre a multinacionális cég képviselője közölte, hogy akkor ,,nem kell bele vitamin”.
Elkötelezettek vagyunk a Hazai és minőségi termékek iránt! Azért választottuk a NICS élőflórás termékeit, mert HAZAI, megfelelnek a minőségi követelményeknek, elérhetők, felhívhatjuk a céget és minden kérdésünkre választ kapunk.
Tájékozódj TE is ezen a linken, de engem is hívhatsz: +36 30 316 2443

IGEN, van nekünk hazai, GMP minősített üzemben készül. Megbízható leellenőrizhető és elnyerték az Érték és Minőség Nagydíjat.

A Natural Immune Control System Zrt. az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatának nyertese.