logopic
 0 0 1 0 4 9 9 4

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

                 
FESZESÍTÉS       ALAKFORMÁLÁS       CELLULITKEZELÉS
KRIOLIPOLÍZIS - ZSÍRFAGYASZTÁS, KAVITÁCIÓS-, LIPOLÉZERES-, RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉSEK, INFRA TRAINER
A kriolipolízis egy olyan non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. Ráadásnak November 01-től az Infra Trénert is kipróbálhatod.
 


,,A legnagyobb baj a fogyókúrátokkal, hogy a melleitekből is fogytok.”
20 évvel ezelőtt, egy kis társasági beszélgetés közepette, említette meg mindezt egy férfi ismerősöm.
Ma már olyan professzionális orvostechnikai megoldásokat kínálunk, amivel kizárólag egy adott területről, fájdalommentesen hatékonyan szabadít meg a felesleges zsírrétegtől.
Csodát tenni nem tudok. Ne akarjuk, hogy egy hét alatt tűnjön el, amit hagytunk évekig felkúszni.
A felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürülése nem kis feladat és időbe telik.

FONTOS BETARTANI!
A felfokozott nyirokkeringés nem csak a kezelés időtartama alatt áll fenn, hanem a következő napokban is folytatódik. Ezért fontos, hogy már a kúrát megelőzően, és a kúra egész ideje alatt növeljük a folyadék fogyasztásunkat. Napi 2,5-3 L, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz elfogyasztására mindenképpen szükségünk lesz. Így tudjuk támogatni nyirokrendszerünket a felszabaduló salakanyagok elszállításában. A kezelés előtt el kell fogyasztanod 1, de legalább 0,5 liter folyadékot. A kezelés után 3-4 napig alkoholos italok fogyasztása nem ajánlott.
A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek lágyszövetekben halmozódnak fel és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, nem megfelelő táplálék (félkész, gyors ételek, ízfokozók, ételszínezékek, tartósítószerek), a dohányzás, az alkoholfogyasztás, és a testmozgás hiányának következménye.
A zsírbontó kezelések után egy 30 perces intenzív mozgás javasolt, (de ne legyen erős edzés) mert az anyagcserét fokozni érdemes, a jobb eredmény érdekében. A nyirokrendszert az izommunka működteti. Kezelés után 2-3 napig ne menjünk napozni, szoláriumba vagy szaunába.
A kezelések eredményét nem lehet előre jelezni, minden szervezet másként reagál.
Ismerjük meg a működési elveket.
KRIOLIPOLÍZIS – ZSÍRFAGYASZTÁS
Napjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai zsírbontó kezelése a zsírfagyasztás. Népszerűségének az oka, hogy gyorsan, látványosan és maradandóan tünteti el a nem kívánt zsírpárnákat.
A fejlett kriolipolízis technológia a megcélzott zsírsejtek lehűtésével, zsírsejthalált hoz létre, melyek a természetes anyagcserén keresztül távoznak a szervezetből. 3-6 héten belül eredmény látható, a teljes folyamat 2-6 hónapig is eltart.
Biztonságos, természetes, nincs szükség diétára és mozgásra.
LIPOLÉSER
Az alacsony szintű lézeres kezelés a zsírsejt falának átmeneti szétszakadását okozza, ezzel időszakos kimenetet biztosítva a trigliceridnek a citoplazmából, de a sejtfal ezután helyreállítja, javítja önmagát.
A lézeres alakformálás lényege, hogy a bőr alatti területekre behatoló lézersugár, “feloldja” a zsírsejteket, melyek bekerülve a keringésbe eljutnak a szervezet olyan területeire, ahol energiaként hasznosulnak. Tehát a feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamatokkal távozik, ezért az eljárás teljes mértékben biztonságos és fájdalommentes.
A lipolézeres kezelést 24 és 72 óra között meg kell ismételni, kettő héten keresztül, így azoknak ajánljuk, akik hetente legalább 3-4x 1 óra szabadidővel rendelkeznek ebben az időszakban.
  Egy kúra 6-8 alkalomból áll, 1 kezelés 30 perc.
RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS
A rádiófrekvencia felmelegíti a zsírsejteket, ezáltal megnyílnak a cellák falai, a zsír a kötőszövetekbe távozik. A melegítés hatására a zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. Ez a fajta zsírbontás férfiak és nők számára is kiváló módszer.
6-10 kezelést érdemes végezni, hetente 1 alkalom, 20 perctől akár 2 óra hosszáig is tarthat a kezelendő felület nagyságától függően.
KAVITÁCIÓS ULTRAHANG
Az ultrahangos kavitáció során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikrobuborékokat hoznak létre. A buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozás jön létre, melynek köszönhetően a zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt távozik. 5-12 alkalom szükséges a látványos zsírbobtáshoz, a kezelések között 1 hét pihenő idő, de minimum 4 nap szükséges.
Mivel a zsírsejtek száma a születés óta adott, és ez nem növekszik, és mivel a kavitáció szétroncsolja a zsírsejteket, ezért a zsírleszíváshoz hasonló hatás érhető el vele.
Összesen egy kezelés 45-50 perc, mert a szervezet az ennyi idő alatt felbontott zsírt képes egyszerre feldolgozni. A kezelés kúraszerüen javasolt a látványos eredmény eléréséhez.
 Ezt heti rendszerességgel célszerű végezni, ennél gyakrabban nem ajánlatos.
INFRA TRAINER segítségével gyorsabban tudjuk eltávolítani az elhalt zsírsejteket és a méreganyagokat a szervezetből.
Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.).
Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak re
ndkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

Ez az alakformáló eszköz tulajdonképpen egy olyan fekvőkerékpár, amely infrafénnyel van kombinálva. Hatékonysága abban rejlik, hogy az infrasugarak közvetlenül a bőrbe hatolva elkezdik a zsírszöveteket felmelegíteni, ezzel beindítva a méregtelenítést, zsírégetést.
A beépített infralámpa körülbelül 50 Celsius fokon működik, ami miatt intenzívebb zsírégető hatása van, mint egy átlagos edzésnek.



 BEJELENTKEZÉS: +36 30 316 2443 számon!
Egyik módszer sem helyettesíti a sportolást és a kiegyensúlyozott étrendet. A mozgással és a helyes táplálkozással hozzájárulunk a gyorsabb eredmény eléréséhez.