logopic
 0 0 1 0 4 6 6 4

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

Rangos rendezvénye Kecskemétnek a Születésünnep. Számos lehetőséget kínál a várandósoknak, kisbabás, kisgyermekes családoknak. Előadóként, leehetőségem volt megtapasztalni, milyen sok érdekes és hasznos tanáccsal tudjuk szolgálni a kismamákat és a gyerekes szülőket egyaránt.

 


Mesélj magadról, mivel foglalkozol?
Három, már felnőtt gyermek édesanyja és háromszoros nagymamaként sok-sok tapasztalattal a hátam mögött élem a nem egyszerű hétköznapokat. A 80-as években még működtek a ,,Szülő otthonok”, ahol első gyermekem született.
Szabadidőmben kertészkedek, ami teljes kikapcsolódás számomra. Ha az időjárás is engedi, akkor felülök a kis cangámra és tekerek pár kilométert.
Régóta munkálkodott bennem, hogy segíteni szeretnék az embereknek, ezért 22 évvel ezelőtt, munkám mellett gyógymasszőr iskolát végeztem. Gerincproblémám indított el az úton, hogy alternatív megoldásokat keressek. Több terápiás lehetőséget megismertem, és egyre inkább azt vettem észre, hogy a mozgásszervi panaszok mellett mindenkinek van belsőszervi gondja is. Sajnos a mai megetetett társadalomban az a meglepő, ha valaki egészséges.
4 éve merültem bele a Hogyan esszük magunkat betegre? témába. A konklúzió az, hogy ha nincs meg a belső szimbiózis (egyensúly) akkor a hormonális egyensúly is felborul, és bizony nehezen jön a gyermekáldás is.
Ahhoz, hogy megfoganjon egy kisbaba létfontosságú ennek az egyensúlynak a fenntartása és megléte, hiszen az új élet kialakulásában az összes hormon szerepet játszik: Agyalapi mirigy, Petefészek, Here, Mellékvese, Pajzsmirigy, Hasnyálmirigy.
Napi szinten szükségünk van a probiotikumok pótlására, mert nem csak a gyógyszerek és az antibiotikumok okozzák pusztulásukat.
A mikrobiom egyensúly fontos szerepet játszik a szervezet tökéletes működésében és nagyban hozzájárul a születendő gyermek egészségi állapotához.
Hogyan kapcsolódsz a Születésünnephez és miért fontos ez számodra?
Két éve csatlakoztam a Születésünnep csapatához és köszönöm, hogy részese lehetek. Az én témaköröm a mikrobiom egyensúly megtartása, mert nélküle nem jön létre az új élet kezdete.
Fontos számomra, hogy a ma élő fiatal generációnak átadjam azt a tudást, ami bennem van.
Mi az, amiben segíteni tudod a kismamákat, anyukákat?
A belső szimbiózis megteremtése, hogy létrejöhessen az új élet. A terhesség alatti probiotikumok fogyasztása kihat a születendő gyermek egészségére is. A siker érdekében a terhesség utolsó trimeszterében javasolt magas csíraszámban és minél több törzs szedése, illetve a szoptatás ideje alatt, különösen az első hat hónapban.
Táplálkozási tanácsadás keretén belül megismerkedünk a bennünk élő idegenekkel. Mely törzsek, miben segítenek? Természetesen olyan terméket választottunk ajánlásként, ami Hazai, Érték és Minőség Nagydíjas, jó Mamáknak Babáknak.
N.I.C.S élőflórás termékei, magas csíraszámban, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, gyógynövényekkel.
+1 Mi az, amit sokan nem tudnak rólad?
Amit nem tudtok, eredetileg a vendéglátóiparin végeztem, de mivel gyorsan szültem három gyermeket, így ők lettek az első helyen az életemben, ehhez kellett igazítani a munkahelyet. Szeretnék minél több embert megtanítani a kovászos kenyérsütésre, és a zöldségek fermentálására.
Rendszeres programjaim/szolgáltatásaim:
Workshop:
•    Havi előadások a probiotikumok fontossága. Hogyan is szolgálnak ki minket?
•    Megmutatom a kovászos kenyér titkait és zöldségeket fermentálunk.
•    Táplálkozási tanácsadás. Biorezonanciás állapotfelmérés.
Helyszín: Kecskemét, Klapka u. 10/A.
Zárt FB csoport: Bélflóradoctor

Élőflórás készítményeink magas csíraszámban.

Egy lehetőség a szülők kezében, hogyan könnyítheted meg a mindennapokat.
NICS ÉLŐFLÓRÁS TERMÉK TANÁCSADÁS. BEJELENTKEZÉS: +36 30 316 2443



https://szuletesunnep.hu/ 

Tevékenység: gyógymasszőr, mikrobiom tanácsadó, kinesiotape terapeuta
Kapcsolat: e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.   
Tel: +36 30 316 2443  
www.egeszseg-kucko.hu