logopic
 0 0 1 0 4 6 5 1

Kapcsolódó linkek

 












 




telapobuek

KÉSZÜLJ VELÜNK AZ ALLERGIA SZEZONRA!
DOUBLE 8x4U, ebben a termékünkben SAJÁT VÉRVONALLAL RENDELKEZŐ BAKTÉRIUMOK vannak. N.I.C.S. nevét viselhetik! Olyan ősökből szaporítják, amelyek erősek, ellenállóak és a szaporítás során is különleges odafigyeléssel dolgoznak.

Az alábbiakban felsorolt hatóanyagoknak igazolt hatásuk van, a népgyógyászatban évszázadok, évezredek óta használják, de a mai kor kutatásai is ezt igazolják. 
Ez a termék a különleges szinergia elvén alapszik, amikor több gyógynövény kivonat egymás erejét képes megsokszorozni!

Kínai bazsalikom kivonat Számos magyar neve perilla, feketecsalán, vadszezám, kínai bazsalikom
Antidepresszáns hatást tulajdonítottak neki; erőteljes izzasztó, köptető, láz- és köhögéscsillapító hatása miatt pedig meghűlés ellen alkalmazták. Leírásuk alapján a perilla drogja tehermentesíti az emésztőrendszert, görcsoldó, szélhajtó hatása révén oldja a hasi görcsöket, szabályozza a gyomor-bélrendszeri (gasztrointesztinális) működést, megvédi a szervezetet a tengeri ételek okozta esetleges mérgezésektől. Használják továbbá asztmatikus köhögés csillapítására, várandós anyáknál alhasi görcsök oldására, hányinger, émelygés csökkentésére.  Tudományosan igazolták allergiaellenes hatását is.
 
Homoktövis kivonat    A homoktövis évezredek óta az első helyen szerepel a gyulladások, fertőzések, nőgyógyászati problémák, vese, szív, máj, és bőrproblémák kezelésében. Felhasználhatóságának sokrétűsége azért lehetséges, mert kiemelkedően magas vitamin és ásványi anyag tartalommal bír.  A homoktövisben rengeteg vitamin és ásványi anyag megtalálható, illetve antioxidánst, ami köztudottan rákmegelőző hatással bír.
Tartalmaz: A-, C-, B1-, B6-, E és K-vitamin, karotinoidok, bioflavonoidok (pl. likopin), szerves savak (alma-, oxál-, borostyánsav) trigliceridek, glicerophospholipidek, phytoszterolok, polifenol összetevők, ásványi anyagok (K, Mg, Ca, Na, Fe, Mn, Cu, Co).
Igazolt hatásai lapján:  Késlelteti az öregedési folyamatokat, óvja a bőrt, felgyorsítja az égési, és fagyási sérülések gyógyulását.
Kifejezetten ajánlott a húgyúti fertőzések kezelésére, a veseproblémákra, hiszen semlegesíti az apró homokszemcséket. Az emésztőszervekre, és gyomorra is pozitív hatással bír, illetve speciális zsírsavösszetétele miatt csökkenti a vér koleszterinszintjét is. A májfunkciót képes serkenteni.
 Közönséges pagodafa vagy japánakác  Legismertebb hatóanyagai a rutin és a quercetin.
A jelenlegi kutatások azt állítják, hogy a rutin segíthet megtartani az érfalak rugalmasságát, csökkenti a hajszálerek elpattanását, csökkenti a kapilláris áteresztőképességet és megakadályozza a magas vérnyomás okozta szövődményeket.  A rutin vitamin alkalmazása csökkentette a szívben az elhalt szöveteket, gátolta a vizeletben a fehérje koncentrációt, és javította a vérkeringést.  
Egy másik, a Human & Experimental Toxicology-ban megjelent 2014-ben állatokon végzett tanulmány pedig azt állítja, hogy a rutinnal és quercentinnel való kezelés csökkentette a magas sótartalmú étrend szív-és érrendszerre tett hatásait hipertenzív patkányoknál. Valójában, ezeknek a bioflavonoidoknak a kombinációja sokkal hatásosabb, mint a nifedipinnel való kezelés, melyet magas vérnyomás és mellkas fájdalom esetén szoktak alkalmazni.  Ezek mellett kalciumban, magnéziumban, cinkben, vasban, krómban, szelénben, zsírsavakban, flavonoidokban és E-vitaminban is gazdag!
Miért fontos a rutin számunkra? erősíti az érfalakat, fokozza rugalmasságukat  hatékony kiegészítő viszerek, aranyér, lábszárfekély, érgyulladások esetén kedvezően hat a vérnyomásunkra, vércukor- és koleszterinszintünkre az éleslátás támogatója csillapíthatja a görcsöket, epilepsziás rohamokat is.   Kedvezően befolyásolja az allergiákat és a hisztamin érzékenységet is!
 A quercetin igazolt hatása:  csökkentheti a gyulladást a szervezetben, hatékony lehet az epekő megelőzésében, segíthet meggátolni és kezelni az öregkori hallás károsodást, segíthet megvédeni a szív és érrendszeri betegségek ellen, megvédheti a vesét a szabad gyökök károsító hatásitól,
segíthet meggátolni vírusok okozta fertőzések kialakulását, csökkentheti a koleszterinszintet,
javíthatja az állóképeséget.
Antioxidáns tulajdonsága miatt is érdemes fogyasztani. Gyulladáscsökkentő hatásával egyetemben jó alternatíva lehet a csalánkiütések, az allergiás tünetek enyhítésére.
Kamilla kivonat A kamilla, avagy orvosi székfű régóta ismert a népi gyógyászatban, de jótékony hatását orvosi kísérletek is igazolják. Alkalmazási területe igen széles, így bátran állíthatjuk, hogy az orvosi székfű igazi csodaszer.  Külső és belső gyulladásgátlónak is kiváló. Enyhíti a gyomorgörcsöket és segíti az emésztést: A kamilla erős görcsoldó és gyulladásgátló, ezért hatékonyan kezelhetőek vele a gyomor- és bélgörcsök.  enyhíti a belek egyéb fájdalmát is, és megszabadít a felfúvódástól.
Vannak akik azt mondják allergiásak a kamillára. A kamillában nincsenek olyan vegyületek, melyek súlyos allergiás reakciót váltanának ki!
Valójában, inkább az lehet az ok, hogy a vadon begyűjtött növénybe belekeveredhet a növénnyel rokon, ahhoz nagyon hasonlók, mint pld az Anthemis cotula (nehézszagú pipitér), amely viszont jelentős mennyiségben allergizáló. Ezért is jó, hogy itt kivonatot tartalmaz a termék, mert ez kizárja a szennyeződést.
 Olajfa kivonat A Bibliában az „élet fájaként” említik az olajfát.
Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az olajfából származó kivonatoknak–beleszámítva a leveleket is, egy saját egészségmegőrző repertoárja van, mely legyőzi, vagy ellenáll a fertőző organizmusoknak és erősíti az immunrendszert. Az olajfalevél tartalmaz telítetlen zsírsavat, valamint fontos polifenol, béta karotin, szkvalén és  E-vitamin forrás.
Antioxidáns hatású, fontos szerepet játszik a hormonműködés szabályozásában, erősíti az immunrendszert, és fokozza a toxinok kiválasztását.
A kutatások és klinikai tapasztalatok szerint jótékony hatással lehet azoknál a betegségeknél, melyeket vírusok (például influenza, közönséges nátha, hepatitis B, herpesz, övsömör, stb.), retrovírusok (HIV), baktériumok (encephalitis), gombák (Candida a.) és protozoanok okoznak.
Különleges értékét elsősorban az asqualen és az oleuropein hatóanyag adja.
Az oleuropein erőteljesen segíti a szív vérellátását, tágítja a koszorúereket, kiküszöböli a szívritmuszavarokat és rendkívül hatásos görcsoldó hatása is.
A gyógynövénynek koleszterincsökkentő hatása is van, ám jelenleg a kutatások szerint az oleuropeinnek az olajfa többi hatóanyagával együtt kell bejutni a szervezetbe ahhoz, hogy ezt a kedvező hatását kifejthesse:
-allergiás tünetek enyhítésére, megszűntetésére - vírusos betegség megelőzésére és hatékony kezelésére (például herpesz, influenza, általános megfázás) - gombás fertőzések - gyulladásos betegségek - ízületi gyulladások enyhítése - légúti megbetegedések esetén (asztma, bronchitis) - tartós immungyengeség leküzdése - érrendszeri rendellenességek - magas vérnyomás - krónikus kimerültség és depresszió kiküszöbölése.  
A rozmaring ősidők óta jól ismert fűszer- és gyógynövény. Nekem is egyik kedvencem, imádom az illatát.
Különleges természetes ellenszere az ízületi gyulladásoknak. Hiszen hány gyógynövényről jegyezték fel a történelem írói, hogy azt királynék és/vagy császárok is előszeretettel alkalmazták? Ők olyan fontos és kiemelt személyek voltak, akik csak a legjobb kezelésekben részesülhettek Zöldtea kivonat  Jótékony hatást fejt ki a bőrgyulladások és sérülések mérséklésével. Öregedésgátló hatóanyag, ráncmegelőző hatással. Jelentős polifenoltartalmának hála, a bőr számára egy sor jótékony hatást fejt ki, abban a rétegben lép fel, ahol a kollagén és az elasztin található.
A zöldtea gazdag egészséges polifenolokban, különösen az EGCG-nek nevezett katekinben, amely egy erős antioxidáns.  A zöldtea segít a rák, szív- és érrendszeri problémák, cukorbetegség, elhízás, Alzheimer-kór és más neurológiai degeneratív betegség, valamint bakteriális és vírusos         fertőzések,   és más problémák megelőzésében és kezelésében.
Meggátolja a rák kialakulását és hozzájárul ahhoz, hogy a szív egészséges maradjon, amit átfogó kutatások is igazolnak,   amelyeket a sejtkultúrák és állatokon végzett kísérletek során végeztek. Zöldtea véd az agysejtek pusztulása, a bakteriális és   vírusos fertőzések, allergiák, ízületi gyulladás és a csontok csökkentett ásványi anyag sűrűsége, valamint más egészségügyi problémák ellen.   
Gyömbér kivonat Az egyik legnagyszerűbb gyógyító hatású fűszernövény.
- Hányingerellenes, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító, valamint mikrobaellenes hatásokkal is bír.
- Jelentősebb mennyiségben  tartalmaz A-, C-, E- és B-vitaminokat, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket. vírus- és baktériumellenes hatóanyagok is találhatóak, csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést.
az emésztőrendszer hatékony működését támogatja, azáltal, hogy elősegíti a nyál és a gyomornedvek kiválasztását, így csökkentve a puffadást és velejáró diszkomfort érzetet.
- Az immunfunkciókra gyakorolt hatása a szervezet védekezőképességének erősítésében nyilvánul meg.
- A fő hatóanyaga a gingerol nevű vegyület.  
- Hatékonyan csökkentheti a vastagbélrák és a végbélrák kockázatát, valamint beindítja az úgynevezett programozott sejthalált, ami elpusztítja a rákos sejteket.
- Utóbbi hatását főként a petefészekrák esetében fejtheti ki.
- A gyömbér ráadásul antioxidánstulajdonságokkal is rendelkezik, ennek köszönhető, hogy semlegesíti a különböző gyulladásokat, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, korai sejtöregedést, illetve rákot okozó szabad gyököket. Antibakteriális hatóanyagai révén a gyömbér a gyomorfekély és gyomorrák kialakulásáért felelőssé tehető Helicobacter pylori baktériumot is elpusztítja.
  Kérdésed van hívj bátran: +36 30 316 2443
              Meghívó linkem!